Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziek ‘Twirre’

7 juli 14:00 - 16:00

Muziek Twirre

Muzyk Twirre treedt zondagmiddag 7 juli op en brengt o.a. Simon & Garfunkel, Bob Dylan, Neil Young, The Kinks etc. op een gehele eigen manier.

Een windhoos – twirre in it Frysk – openbaart zich vaak als een trechtervormige slurf onder een onweerswolk. Soms bevat zij voorwerpen die tijdens de tocht over de grond opgezogen zijn. Windhozen zijn een bijzonder natuurfenomeen die al sinds het begin der tijden voorkomen.

Ook de band Twirre is bijzonder en die bestaat nog maar sinds begin 2009. Het begon met Roelof Koopmans als zanger/gitarist. Hij trad eerst alleen op, maar al spoedig lukte het Roelof om extra bandleden op te stuwen in zijn Twirre.  Aanvankelijk was dat Tim Kuilman op toetsen, later Jurrien Binnerts voor de vocalen en als laatste voegde Bart van Overveld zich bij de band voor het baswerk.

Twirre brengt Engelstalige covers en Friestalig eigen werk. De teksten zijn uit het leven gegrepen en de band brengt de songs als gevoelig en prachtig geheel. De teksten van het eigen werk zijn van Roelof’s hand en krijgen daarna in samenspraak met de band hun definitieve vorm. Met teksten recht uit het hart en vier gepassioneerde muzikanten is het altijd de moeite waard om naar deze ravissante muziek te komen luisteren.

 

Hun vriendschap, plezier en overgave in de muziek voel je bij elk optreden van Twirre!

 

Jurrien Binnerts: zang

Tim Kuilman: piano en zang
Roelof Koopmans: gitaar en zang

Bart van Overveld: baswerk

 

Voor meer informatie: www.twirremuzyk.nl

 

 

Deze activiteit is onderdeel van de zomeractiviteiten die in Earnewâld onder de noemer ‘Eltse snein wat by d’ein!’ worden georganiseerd. De middenstand en lokale verenigingen organiseren elke zondagmiddag vanaf mei t/m september een activiteit die plaatsvindt in en om het centrum van Earnewâld.

Gegevens

Datum:
7 juli
Tijd:
14:00 - 16:00

Organisator

Toeristenbureau Earnewâld
Telefoon
0511-539500
E-mail
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Toeristenbureau Earnewald
Piet Miedemaweg 9
Earnewâld, 9264TJ
+ Google Maps
Telefoon
0511-539500
Bekijk de site van Locatie