AGE VELDBOOM ZEILACTIVITEITEN

Stap aan boord bij Age Veldboom, hijs de zeilen en voel de wind in je haren!

AGE VELDBOOM ZEILACTIVITEITEN BIEDT ZEILTOCHTEN AAN VOOR GROEPEN OP SKÛTSJE, AAK OF ZEILPRAAM. ZEILEN MET AGE IS EEN VAARTOCHT MET VERHALEN: OVER HET GEBIED, DE HISTORIE EN DE NATUUR.
FAMILIEDAG, VRIJGEZELLENFEEST, VRIENDENUITJE? KOM ZEILEN BIJ AGE VELDBOOM ZEILACTIVITEITEN.

Een unieke zeiltocht voor een actief bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest: skûtsjesilen in Friesland. Combinatie met sloep/kanovaren of wandelen/fietsen mogelijk.

FAMILIEDAG OF DAGJE UIT MET KINDEREN: KOM BIJ ONS SKÛTSJESILEN IN FRIESLAND.

Een gezellige dag op het water met uw familie beleven op skûtsje, praam of lemsteraak. Voor jong en oud is deze dagtocht zeilen een activiteit waarbij iedereen kan meedoen. Wilt u de dag geheel verzorgd met catering dan zorgen wij daar voor. Het vaargebied De Alde Feanen/Princenhof is een prachtig nationaal park met rust en ruimte waar u zeilend door heen vaart. Uw gastheer is de ervaren schipper Age Veldboom, hij bezorgt u een unieke zeildagtocht op het water rond Earnewâld. Actief meedoen met het zeilen of ontspannen genieten op het dek, voor iedere gast is het uitstapje een belevenis.

HET SKÛTSJEMUSEUM EN HALVE DAGTOCHT SKÛTSJESILEN?

Zoekt u een afwisselend programma voor uw familiedag of groepsuitjes? Bezoek dan ook het Skûtsjemuseum in Earnewâld met uw groep. We ontvangen u met koffie en oranjekoek en een enthousiaste rondleider neemt u mee door het museum. Na dit programmaonderdeel gaat u op één van onze schepen die in de museumhaven liggen afgemeerd aan boord. De lunch gaat mee en op een eiland in het Nationaal park de Alde Feanen organiseren we de picknick. Deze combinatie van halve dagtocht zeilen en museumbezoek kunnen we u op maat aanbieden.

VRIJGEZELLENFEEST OF VRIENDENUITJE; DAGJE SKÛTSJESILEN IN FRIESLAND.

Wilt u een dagtocht zeilen of een halve dagtocht zeilen met uw vriendengroep? Aan boord allemaal in het zelfde schuitje met veel actie en sportiviteit maar ook ruimte voor luieren op het voordek. Een borrel, een hapje en veel plezier zorgen voor een onvergetelijke vrijgezellendag of vriendenuitje.

 
 
 
1
1