ANNAGE SKÛTSJESILEN

Skûtsjesilen, outdooractiviteiten, vergaderlocatie, evenementen, bedrijfsuitje of personeelsuitje in Friesland.Verhuur van skûtsjes en pramen, outdooractiviteiten, evenementenlocatie, complete arrangementen.

SKÛTSJESILEN, OUTDOORACTIVITEITEN & EVENEMENTENLOCATIE

Van Skûtsjesilen tot Swingtriken, van Vergaderen tot Vieren, actief in het bruisend groene hart van Friesland.
Annage is dè aanbieder van Friesland op het gebied van zeilende en outdoor activiteiten. Gelegen in het Nationale Park de Alde Feanen beschikt Annage over misschien wel de groenste vergader- en evenementen-locatie aan het water.

Bedrijfsuitjes, personeelsuitjesfamiliedagen en vrijgezellenfeesten in hartje Friesland. Voor elke groep zijn er arrangementen op maat. met keuze uit Skûtsjesilen, e-Sloepvaren, maar ook Expeditie Robinson en Wie is de Mol. NIEUW is de Escape room: een spannende ontsnappingsspel in het ruim en roef van het skutsje.

Annage is gelegen in Earnewâld in hartje Friesland op nog geen 15 minuten rijden van Leeuwarden & Drachten en 40 min vanaf Groningen stad.

Teambuilding, vergaderen locatie & trainingen aan en op het water
Naast dagtochten met skûtsjes en zeilpramen, kunt u bij ons ook vergaderen op een unieke vergaderlocatie aan het water. In samenwerking met professionele trainers verzorgt Annage al 15 jaar een unieke vorm vanteamtrainingen op skûtsjes. Combinatie arrangementen waarin u naast het Skûtsjesilen ook kunt sloepvaren, boerengolfen of een toertocht met het nieuwe solex rijden door één van mooiste gebieden van Friesland.

Feestlocatie & events voor grote groepen
Ook voor uw bedrijfsfeest, jubileum of familiefeest beschikt Annage over een unieke locatie direct gelegen aan het water. Bij mooi weer zit u heerlijk in de grote tuin aan het meer. Verder bieden wij een scala aan extra mogelijkheden voor bij uw feest of jubileum, zoals een whisky of wijnproeverij, fryske tapas of buffetten en live muziek. Voor kinderen is er een speelboot en een zwemstrandje.

 
 
 
 
 
1
1