BOOTVERHUUR WESTER

Voor een heerlijk dagje ontspannen varen moet je bij Bootverhuur Wester zijn! Verhuur van Sloepen, visboten roeiboten en rubberboten met buitenboordmotor.

SLOEPVERHUUR EN BOOTVERHUUR WESTER WATERSPORT EERNEWOUDE

VERHUUR VAN SLOEPEN, VISBOTEN ROEIBOTEN EN RUBBERBOTEN MET BUITENBOORDMOTOR.

Het verhuurbedrijf met tankstation voor auto’s en boten met shop is gelegen in Eernewoude of Earnewald aan it Wiid. Earnewâld is een klein dorpje in het hart van Friesland, Fryslân met daaromheen een uitgestrekte wildernis van poelen en petten. Het is het gebied van Nationaal Park De Alde Feanen of in het nederlands De Oude venen, ook wel de Princenhof genoemd. Met een wirwar van grillig gevormde veenplassen en begroeide eilandjes. Wie zich in De Oude Venen begeeft zal weldra tot de ontdekking komen dat er meer dan één vakantie nodig is om alles te leren kennen.

VAN LUXE, COMFORTABELE SLOEP TOT ROBUUSTE VISBOOT.

Genieten van de mooie natuur rondom Earnewald kan op verschillende manieren. Wilt u comfortabel en luxe uit varen, dan kunt u bij ons bedrijf  kiezen voor de Maril sloep 570 (8 pers) de sloep Wester (10 pers) of de sloep Adventure 6.00 (8 pers).  Fijne sloepen voor lange dagtochten, personeelsuitjes, kinderfeestje of weekverhuur, op-en-neer naar Grou, Drachten, Leeuwarden of zelfs Sneek ligt binnen de mogelijkheden. Bij veranderlijk weer zijn de sloepen gedeeltelijk te overkappen.  De sloepen zijn uitermate geschikt voor jonge gezinnen als wel voor mensen op leeftijd. Afmetingen van de sloepen zijn ongeveer 6,00 meter lang en 2,35 meter breed. De Maril sloep en de sloep Wester zijn uitgevoerd met een 12 pk Vetus diesel binnenboordmotor. Het verbruik ligt bij een laag toerental op minder dan een liter per uur.  De sloep Adventure is uitgevoerd met een Yamaha 8 pk twee cilinder benzine buitenboordmotor in een bun. Het verbruik van deze motor ligt op ongeveer 1 liter per uur wanneer men rustig vaart. Ook is er in de sloepen een 12 volt aansluiting aanwezig. De sloepen zijn stabiel, koersvast, gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen, ook voor diegene met weinig of geen ervaring op het water.

Ook kunt u kiezen voor de Baasskou, ook ideaal geschikt als visboot  met 8 pk Yamaha buitenboordmotor met elektrische start. Dit is een grote versie van een roeiboot met buitenboordmotor en geschikt tot 8 personen.  De roeiboot / visboot  met 4 pk buitenboordmotor is geschikt voor 5 personen. De kleinste boten die wij verhuren zijn de rubberboot met 4 pk buitenboordmotor  geschikt voor 4 personen en de Funyak secu met buitenboordmotor eveneens geschikt voor 4 personen. Als u een boot bij ons huurt krijgt u een waterkaartje mee van de omgeving van Eernewoude en Nationaal Park De Oude Venen. Voor uitgebreide waterkaart kunt u ook een waterkaart van Friesland kopen, deze waterkaarten zijn verkrijgbaar bij de verhuur balie.

Vraag vrijblijvend inlichtingen of kom eens langs bij bootverhuur Wester.

 
 
 
 
1
1