Camping Simmerwille

Rustig recreëren en ontspannen aan de rand van het watersportdorp Earnewâld!

KAMPEREN MIDDEN IN NATIONAAL PARK DE ALDE FEANEN, HET HART VAN DE NEDERLANDSE PROVINCIE FRIESLAND

Camping Simmerwille is een kleinschalige, rustige camping met wandel, fiets en vaarmogelijkheden direct naast de deur.

De Camping heeft drie autovrije kampeervelden en vernieuwd sanitair. Uw kampeermiddel staat rondom de velden. Parkeren van uw auto is dichtbij op het terrein van de camping. In het bezit van een Camper? U bent welkom op de velden. Verder zijn er in de verhuur Chalets en Ingerichte tenten.

Versgebakken broodjes? Jazeker, in het hoogseizoen bakken we verschillende soorten broodjes. Maak uw ontbijt compleet met een verse kop bonenkoffie To Go. Want wat is er fijner dan een vakantiedag starten met een lekker broodje en een kop goede koffie. En…we serveren een uitgebreid ontbijtbuffet voor de gast van de Bed & Breakfast. Ook van het buffet komen genieten? Natuurlijk is  dat mogelijk, reserveren kan bij de receptie.

Eropuit met de eigen SUP, kano en rubberboot? De camping heeft een eigen haventje met helling. Het unieke weidse waterrijke natuurgebied ontdekken kan direct beginnen!

En wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het huren van Boten: sloepen (Maril 570), kleine motorboten (whaly) en kano’s.

De dorpshaven, een supermarkt en diverse horecagelegenheden zijn op loopafstand te bereiken (500 meter).

Direct boeken kan via de Website, telefonisch of kom bij ons langs. We staan voor u klaar! De  camping is geopend van 1 april tot 1 oktober.

 
 
 
 
 
1
1