IJSSALON ADEMA

Heeft u zin in een overheerlijk ijsje? Kom dan naar De IJssalon!

VERSGEDRAAID AMBACHTELIJK SCHEPIJS

Al meer dan 7 jaar maakt IJswinkel Adema versgedraaid ambachtelijk schepijs. Net om de hoek bij de Lunchroom en Brasserie Adema.  Een Italiaanse mevrouw met haar Nederlandse man is de beste combinatie die garant staat voor traditioneel ambachtelijk gedraaid schepijs. Vers fruit is de basis van het Italiaans sorbetijs en Belgische chocolade en de mooiste karamel uit Engeland wordt verwerkt in het melkijs. Pistache, de lekkere noten van de Pruikenboom, ook wel Pimpernoot genoemd geeft het mooie zacht mildgroene pistacheijs. 

Heeft u een allergie? Bijvoorbeeld gluten of lactose. Bij IJswinkel Adema hebben wij een ruime keuze in ijssoorten die u dan mag hebben. Onze handige ingrediënten kaart vermeld van elke schepijssoort de juiste ingrediënten en samenstelling, zo kunnen wij met u een goede keus maken. Overtuig uzelf en maak een keuze uit 20 soorten. Per dikke bol € 1,25

Kiest u liever voor softijs? Wij serveren het lekkerste, romigste en zelf geslagen softijs en is al jaren bekroond.  Het zelfgeklopte softijs is verkrijgbaar in de Lunchroom en Brasserie Adema om de hoek. Het softijs wordt bereid in een Dupon ijsmachine, de Rolls Royce onder de ijsmachines. 

 
 
 
1
1