IT WIID – VAKANTIEWONINGEN

Verschillende luxe vakantiehuizen direct aan het water

LUXE VAKANTIEWONINGEN DIRECT AAN HET WATER.

VAKANTIEHUIS HUREN IN FRIESLAND? OOK DAT KAN OP IT WIID!

Geen eigen kampeermiddel of wilt u graag meer luxe? Ook dat kan op Camping It Wiid. Wij verhuren vakantiehuizen aan het water op ons vakantiepark in Friesland.

VAKANTIEHUIZEN CAMPING IT WIID

Op het campingterrein vindt u 6-persoons en 8-persoons vakantiehuizen direct rondom de haven. Zes bungalows liggen direct aan de Fokkesloot en geven u een prachtig uitzicht. Maar ook de andere woningen hebben de blik naar het water toe. Geniet van de langsvarende bootjes. De zes persoons huizen hebben een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een badkamer. De acht persoons huizen hebben maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Door de ligging op de camping zijn alle faciliteiten binnen handbereik, zoals de speeltuin, het recreatieteam en het zwembad.

VAKANTIEHUIZEN OP BUITENPLAATS IT WIID

Op Buitenplaats It Wiid, het bungalowpark naast de camping, verhuren wij 4-persoons (Wald), 6-persoons (Wetter) en 8-persoons (Wiid) bungalows. De huizen zijn ruim opgezet en bieden alle comfort. Al deze woningen liggen direct aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger of een plekje in de haven. Via het park vaar je zo het open water op. De woningen zijn beschut en geven voldoende privacy. Boekt u via Camping It Wiid, dan maakt u gratis gebruik van de faciliteiten van Camping It Wiid (zwembad en recreatieteam).

Kortom, voor een vakantiehuis aan het water in Friesland, bent u op camping It Wiid aan het juiste adres!

ADRES

Straat: Koaidyk 10
Postcode: 9264 TP
Plaats: Earnewâld

CONTACT

Telefoon: 0511-539233
Fax: -
E-mail: -
Website: -
 
 
 
 
 
 
1
1