SUPERMARKT COOP

Voor een ruim assortiment met o.a. een grote vershoek, borrelhapjes, streekproducten en cadeauartikelen, heerlijke wijnen en gekoeld bier of een heerlijke kop koffie met belegd broodje op ons terras.

Het begon allemaal in 1922 toen Aaltsje en Gjalt Wester een kruideniers- & schipperswinkel in het dorp Earnewâld begonnen. Momenteel zijn Gjalt en Lidwine Wester alweer de vierde generatie die in deze winkel staat. De kleine schipperswinkel is uitgebouwd tot een moderne supermarkt met een winkel oppervlak van meer dan 450 vierkante meter, die een ruim assortiment combineert met een authentieke uitstraling.
Tijdens het zomerseizoen zijn we iedere dag vanaf zeven uur geopend met een breed assortiment van de warme bakker, maar vooral met eigen vers gebakken broodjes en koeken. Daarnaast is er een ruim opgezette versafdeling groente, fruit en vlees. Ook voor bbq-vlees en toebehoren en vlees van de ambachtelijke slager bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor een vers gezette kop koffie, verse jus d’orange, lekkere koek of belegd broodje kunt u ’s ochtends vroeg al bij ons terecht. U kunt hiervan genieten in ons konditorei of buiten op het terras.
U vindt bij ons een mooie en uitgebreide wijnhoek, afdeling non-food met o.a. zwem- en buitenspeelartikelen en spelletjes en een afdeling hengelsport met alle toebehoren voor de visser (ook maden).
U kunt bij ons terecht voor souvenirs en diverse lekkere Friese streekproducten zoals kaas, koeken, gebak en likeuren. Verder beschikken we over een ruime collectie tijdschriften en boeken, zowel nieuw als tweedehands.

De supermarkt bevindt zich midden in het dorp Earnewâld en is makkelijk te vinden (zie kaart). Vanaf het bungalowpark en de camping zijn wij op twee manieren te bereiken, via de pont of de doorgaande weg. Indien u met de auto komt is er voldoende parkeergelegenheid, zowel voor de supermarkt als op het grote parkeerterrein.

 
 
 
1
1