Angélique Drenth Lifestyle Centre

Even tot jezelf komen onder één dak!

ADLC is een leefstijlcentrum.

Zet jezelf eens “uit” in een maatschappij die altijd “aan” staat.
Je kunt deelnemen aan verschillende soorten Yoga- en Pilateslessen en korte intervaltrainingen.  Krachtwandelen door de Alde Feanen of ademhalingstechnieken aanleren om je je focus te verhogen, minder stress of pijn te ervaren.  Genieten van een Ayurvedische (traditionele Indiase) massage of gezichtsbehandeling. Adviezen ontvangen over gezonde voeding, leefstijl, voedingssupplementen, sublieme huidverzorging én exclusieve geuren.

Waar vind je ons?

Je vindt ons naast het toeristenbureau/havenkantoor. Omringt door natuurpark de Alde Feanen, uitkijkend op de haven zijn we gevestigd in het voormalig gemaal.  Een sublieme plek waar we innerlijke én uiterlijke schoonheid met elkaar verbinden. Onder het genot van een heerlijke kop thee voel jij je al snel thuis en glijdt de spanning van je af.  Plan je moment op www.ADLC.nu Het lijkt ons fantastisch je te ontmoeten!

Ayurvedische massage

ADLC is gespecialiseerd in traditionele Indiase, Ayurvedische massages.
Het herstelt de natuurlijke balans tussen lichaam en geest. Zet jezelf eens even “uit” in een maatschappij die altijd “aan” staat en beleef jezelf! Deze 60 minuten durende massage behandeld het hoofd, gezicht, schouder, hals, nek, rug en voeten.We starten elke massage met een ontspannen voetbad. Nadat je plaatsgenomen hebt op onze welnessbank richten wij ons direct op je ontspanning. De basis van je ontspanning leggen we met een traditionele Indiase hoofdhuidmassage . Dit maakt je hoofd heerlijk leeg en vrij! Een échte Ayurvedische massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie, wat directe ontspanning zal geven. De massage kenmerkt zich doordat er rekening wordt gehouden met de gesteldheid van de persoon en evt. specifieke klachten. Hierop wordt de kruidenolie afgestemd. Kortom het is een behandeling op maat en een échte beleving!

Reserveer je massage op www.ADLC.nu

Gezichtsbehandeling

Natuurlijke schoonheid is overal, kijk maar eens in de spiegel! 
Dit is wie jij bent en je bent prachtig. De huid is de spiegel van je ziel. Zit je bijv. niet lekker in “je vel” dan zie je dit direct. Het is dan ook van groot belang dat je huid jouw dagelijkse zorg krijgt. Zet jezelf eens even “uit” in een maatschappij die altijd “aan” staat en beleef jezelf!  Door met regelmaat van een professionele gezichtsbehandeling te genieten. Samen met het op maat gemaakt advies- voor thuisverzorging zal je al snel een verandering ervaren op korte termijn. Lange termijn zal je laten zien dat je huid langer zijn stevigheid en glans behoud.

Onze passie is verbinding te maken tussen je innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Onze behandelingen zijn daarom elke keer uniek omdat geen mens én geen moment gelijk is.  We starten elke behandeling met een ontspannen voetbad en ondertussen bespreken we samen je doel. Nadat je plaatsgenomen hebt op onze welnessbank richten wij ons als eerste op je ontspanning. Een traditionele Indiase hoofdhuidmassage gevolgd door een uitgebreide gezicht-, schouder & nekmassage maakt je hoofd heerlijk leeg. We maken een combinatie van westerse wetenschap op gebied van huidverzorging & wijsheden uit het oud Indiase Ayurveda 

Reserveer je behandeling op www.ADLC.nu

MFG Yin Yoga

Vergelijk je lichaam eens met een fris gewassen spijkerbroek. Je trekt hem aan en hij voelt stug en strak. Na een uur dragen zit de broek lekker soepel om je lichaam. Dit gevoel beleeft je lichaam na een uurtje MFG Yin Yoga!  
MFG Yin Yoga is een rustige inactieve vorm van yoga, geschikt voor iedereen.  MFG Yin Yoga is yoga zonder geloofsovertuiging en mét resultaat! Het doel is het soepel en beweeglijk maken van je bindweefsel en gewrichten.  Het rekt de dieper gelegen spierlagen en geeft ruimte aan de rug en het bekkengebied. 

Plan je les op www. ADLC.nu

MFG Pilates

MFG Pilates is dé perfecte sportieve basis voor iedereen. 

Het verbetert je houding, en maakt je spieren sterk en lang. De focus ligt op de kern van je lichaam, "de romp". Het geeft je meer stabiliteit, een verbeterde houding, coördinatie en bewustwording van de grenzen van je lichaam. Bewegen zal hierdoor in het dagelijkse leven makkelijker worden. 
ADLC heeft een aantal verschillende niveaus voor je ontwikkeld zodat er altijd een MFG Pilates vorm is waarbij jij kunt aansluiten.

Plan je les op www. ADLC.nu

Adres

  • Straat: Piet Miedemaweg 9
  • Postcode: 9264 TJ
  • Plaats: Earnewâld

Contact

  • Telefoon: (06) 50 51 05 24
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kaart en routebepaling

Vul uw eigen adres in, daarna wordt de kortste route bepaald.

Toeristenbureau Earnewâld
Piet Miedemaweg 9
9264 TJ Earnewâld


Telefoon: 0511-539500
E-mail: info@earnewald.nl

Copyright ©2022 Toeristenbureau Earnewâld | Alle rechten voorbehouden | Website door IT-wurk