BEZOEKERSCENTRUM NP DE ALDE FEANEN

Bij het bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen vindt u informatie hoe u dit schitterende gebied het beste kunt beleven.

Op dit moment is er geen bezoekerscentrum voor NP De Alde Feanen. Wel hebben wij een expositieruimte geopend voor de indrukwekkende Lancaster Expositie. De IIsblom (achter het Skûtsjemuseum, De Stripe 12 in Eernewoude).

Wil je meer informatie over het gebied? Neem dan een kijkje bij het Toeristenbureau in Eernewoude. Een ideaal vertrekpunt voor jouw ontdekkingstocht door Nationaal Park De Alde Feanen. Bij de informatiebalie vind je alle beschikbare routes voor een kano-, wandel-, of fietstocht.


De Alde Feanen is één van de grootste moerasgebieden in West Europa en kent een grote afwisseling aan landschappen. Met veel water, rietlanden en een grote diversiteit aan dieren en planten.

Wil je er ook op uit in dit unieke natuurgebied, dan kan je bij de balie van het bezoekerscentrum vragen naar excursies, jeugdactiviteiten, rugzakroute, fiets- en wandelroutes. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.np-aldefeanen.nl en in de activiteitenkalender. Vanaf april kun je de Lancaster Expositie Geraakt weer bezoeken.

Adres

Expositieruimte Lancaster Nationaal Park De Alde Feanen
De Stripe 12
9264 TW Earnewâld

Lancaster Expositie

Breng een bezoek aan de Expositie ‘Geraakt’. Via boeiende geluidsfragmenten, beeldmateriaal en een aangrijpende tijdlijn word je meegevoerd naar een duistere nacht. De Lancaster Expositie wordt vanaf april 2024 weer opnieuw geopend in het bezoekerscentrum van NP De Alde Feanen.

 
 
 
1
1