BOOTVERHUUR DE ALDE FEANEN

Verhuur van sloepen, polyvalken, toervisboten. Daghuur tot 21:00!

U wilt langere dagtochten maken, volop genieten van de natuur, op uw gemak steden en dorpen aandoen en onbezorgd van de avondzon genieten? Bij de Alde Feanen kunt u tot 21.00 uur ‘s avonds (Maril)sloepen, toervisboten of poly-valken huren.

De mogelijkheden zijn divers. Bij De Alde Feanen verhuren wij verschillende soorten boten. Te denken valt aan sloepenvalken tot zelfs woonboten. Heeft u een specifieke wensen neen dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om uw specifieke wens in vervulling te laten gaan.

Eernewoude is gelegen in het hartje van Friesland. De mogelijkheden voor verschillende vaarroutes zijn daardoor divers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vaartocht langs een aantal authentieke Friese dorpen. De start is in Eernewoude en vervolgens bezoekt u Grou en Akkrum. De toch kan dan eindigen in Terherne waar een bezoek aan het Kameleondorp zeker de moeite waard is. Zo ziet u maar Eernewoude is een goed startpunt voor jong en oud!

Uiteraard zijn er nog veel meer routes en mogelijkheden. Bij sloepverhuur De Alde Feanen te Eernewoude staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Schroom daarom niet en vraag naar uw specifieke wensen. Bekijk voor specifieke informatie ook onze verhuurpagina.

Naast sloepen verhuurt de Alde Feanen ook zeilboten. Met een polyvalk kunt u mooie zeiltochten door de Alde Feanen en Eernewoude maken.