BOOTVERHUUR IT WIID

Een boot huren in de prachtige omgeving van Eernewoude?

DE RUIMSTE KEUZE IN BOTEN IN DE OMGEVING!

Ontdek Nationaal Park De Alde Feanen vanaf het water en huur een boot bij bootverhuur it Wiid. Wilt u een boot huren in Friesland, dan bent u bij Camping It Wiid in Eernewoude op het juiste adres. Wij verhuren diverse sloepen, motorboten, zeilboten, kano’s en SUPS. Vanuit Eernewoude vaart u naar één van de watersportdorpen en steden zoals Grou, Sneek of Leeuwarden. Ook rondom Eernewoude zelf kunt u prachtig varen. Nationaal Park De Alde Feanen bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes. Ideaal om te ontdekken met één van de boten van bootverhuur It Wiid.

SLOEPENVERHUUR FRIESLAND

Bij Bootverhuur It Wiid worden diverse sloepen verhuurd. Voor ieder wat wils.

MARIL 5.70 & 6.25
Deze sloep is de meest verkochte en populairste sloep van Nederland. De Maril sloep is een overnaadse polyester sloep met een praktische indeling en afgewerkt met teakhout. De sloep is uitgerust met kussens, buiskap, 14pk motor en zwemtrap. De sloep is geschikt voor max. 10 personen.

Antaris 55
Een stijlvolle doch stoere sloep, rank en toch robuust. Zo kun je het beste de Antaris55 sloep beschrijven. Een sloep voor de echte watersportliefhebber. Er is veel aandacht besteed aan het zitcomfort en is voorzien van een geïntegreerd zwemplateau. De sloep is geschikt voor max. 10 personen.

Elektrische sloep
Geluidloos varen over de Friese wateren! Geniet van de prachtige natuur wanneer u in deze sloep te varen bent. Deze stoere sloep is voorzien van kussens, een zwemplatform en een heerlijk zonnedek. Er kan 10 uren gevaren worden op de accu en de sloep is geschikt voor 10 personen.

Motorboten en valken
Naast sloepen verhuurt bootverhuur Eernewoude ook valken met motor (5 personen) voor de zeilers en motorboten met buitenboordmotor (8 personen). Deze boten zijn ook per halve dag te huur. Voor de kleintjes onder ons verhuren wij ook optimist zeilbootjes.

Niet gemotoriseerd: kano’s en SUP boards

Nationaal Park De Alde Feanen is ook een prachtig gebied om te ontdekken met de kano of SUP.  Bootverhuur in Eernewoude verhuurt 1 persoons, 2-persoons en Canadese kano’s. Ook hebben wij SUP boards in de verhuur.

 
 
 
 
1
1