DE TWIRRE OUTDOORACTIVITEITEN

Van zeilen tot survival, groepsuitjes in Nationaal Park De Alde Feanen

DE LEUKSTE GROEPSUITJES!

Voor iedereen die opzoek is naar de leukste groepsuitjes! De Twirre biedt activiteiten aan voor vriendengroepen, personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes, familiefeestjes, scholen en bedrijven. Er is wat te doen voor de sportievelingen maar ook voor de stille genieters.

Voor je trouwe vriendengroep of hechte familie. Voor sportievelingen of stille genieters. Voor een unieke bruiloft of de sportclub op zoek naar naar inspiratie. Voor een ongedwongen en onvergetelijke vrijgezellendag of je verjaardag die niet ongemerkt voorbij mag gaan. Voor een teambuildingsdag die de verwachting overstijgt of een schoolreis die de herinnering aan vroeger levendig houd.
Beleef je groepsuitje zorgeloos of sensationeel in het mooiste decor van Friesland: Nationaal Park De Alde Feanen.

Groepsuitjes in de De Alde Feanen: een prachtig Nationaal Park bij Eernewoude! Duurzaam rijden op Swing-trikes, scooters of steps. Zorgeloos varen in een sloep, zeilen over de Friese meren of een sensationeel uitje op het survivaleiland. Groepsuitjes van zeilen tot survival – van zorgeloos tot sensatie. Ons doel is dat u geniet en terugkijkt met een glimlach.

  • De Twirre heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van groepsuitjes en doen alle activiteiten in eigen beheer.
  • Groepsuitjes voor groepen van 8 tot 250 personen.
  • Door onze kennis van het gebied, komt u op de mooiste plekjes van de Alde Feanen.
  • Wij doen graag wat extra’s voor u. Bijvoorbeeld gedekte tafels midden in de natuur voor een heerlijke lunch.
  • Wij hanteren soepele annuleringsvoorwaarden. Bij het boeken van een groepsuitje weet je nooit helemaal zeker hoeveel mensen er precies kunnen komen. Bij De Twirre kunt u tot 3 dagen voor uw komst voor een aantal personen kosteloos annuleren, mits dit niet meer afwijkt dan 10% van het oorspronkelijk doorgeven aantal. Het minimum voor groepsuitjes blijft 8 personen.
  • Slechtweer verzekeringspakket. Veel mensen hebben zin om een groepsuitje te organiseren in de buitenlucht maar zijn bang dat dit in het water valt. In de praktijk komen dit soort dagen nauwelijks voor, maar het zal je maar net treffen. Daarom hebben we een geruststellend verzekeringspakket in ons aanbod: ademende regenkleding voor het geval er af en toe een bui is voorspelt, en een alternatief programma onder dak. Het verzekeringspakket dient tijdig te worden gereserveerd om het gebruik van de regenkleding en het alternatief programma zeker te stellen.
  • Wij hanteren vaste prijzen waardoor u direct een prijsopgaaf heeft. U kunt kiezen voor een bestaand arrangement maar u kunt ook zelf een groepsuitje samenstellen en direct een prijsopgaaf krijgen – dus u kunt meteen zien of het past binnen uw budget.
  • Aandacht en zorg voor uw eten. Al onze vleeswaren zijn bijvoorbeeld biologisch
 
 
 
 
1
1