JACHTHAVEN WESTERDIJK

Jachthaven met goede voorzieningen, winterstalling, DHZ-loodsen. Ook passanten zijn van harte welkom!

Jachthaven Westerdijk is mooie rustige beschutte jachthaven. Een middelgrote jachthaven met bijna 300 ligplaatsen. De jachthaven ligt op een unieke locatie; aan de rand van het kleine watersportdorp Earnewâld en het prachtige natuur- en watersportgebied het Nationale Park De Alde Feanen in het midden van Fryslân.

LIGPLAATSEN

Bij jachthaven Westerdijk kunt u een passende ligplaats huren, van 6 – 14m. Stroom, water en  Wi-fi is inclusief de jaarhuur van de ligplaats.  Een ligplaats huren kan van 1 april tot 31 maart van een kalenderjaar.  Eventueel is een andere periode ook mogelijk. Parkeergelegenheid is dichtbij de ligplaats aanwezig. Een netjes verzorgd toiletgebouw is voor u beschikbaar. Passanten zijn bij Jachthaven Westerdijk van harte welkom voor een overnachting.

WINTERSTALLING

Vanaf begin oktober kunnen de boten bij ons in winterstalling. Winterstalling kan binnen in de loods of kan buiten op het verharde terrein. Uw schip wordt vakkundig door ons uit het water gehaald met een botenlift. Vervolgens het onderwaterschip schoon gespoten en wordt op een degelijke bok geplaatst.

ONDERHOUD

Wij kunnen onderhoud of reparaties voor u verrichten.

Zo verzorgen wij bijvoorbeeld voor:

  • behandeling van het onderwaterschip.

  • boegschroef inbouwen.

  • poetsen van uw boot.

  • doe-het-zelf-loods huren per week voor € 225,00 per week.

OVER JACHTHAVEN WESTERDIJK

Jachthaven Westerdijk is een familiebedrijf. Door de gemoedelijke sfeer en onze persoonlijke benadering, weten al veel watersporters ons te vinden en te waarderen.  Wij zijn altijd bezig met de verbetering van onze kwaliteit van dienstverlening.  De steigers en ligplaatsen zijn geheel gerenoveerd en de jachthaven wordt continu goed onderhouden en ziet er goed verzorgd uit.  Jachthaven Westerdijk is ingericht op uw wensen als watersporter.  Wij zijn lid van de HISWA vereniging: Watersportbedrijven die bij HISWA Vereniging zijn aangesloten geven u extra zekerheid en duidelijkheid.

www.jachthavenwesterdijk.nl | 

0511-539360 | 06 255 866 30

 
 
 
 
 
1
1